Schoolreisje

Schoolreisje naar Sevink Avonturenpark, het leukste en leerzaamste schoolreisje van de Achterhoek!

Bij Sevink Avonturenpark kunnen de kinderen zowel binnen als buiten volop spelen. Naast plezier speelt educatie ook een rol, in Sevink Avonturenpark is getracht de geschiedenis van Winterswijk naar binnen te halen. Zo wordt er gerefereerd naar de verschillende burchten en is er met een grote zandbak de Steengroeve van Winterswijk nagebootst. Tevens kunnen de kinderen op verschillende borden informatie vinden over de dieren welke er in de omgeving van Winterswijk geleefd hebben. Kortom: terug in de tijd zonder geschiedenisboeken maar met eigentijdse attracties en spellen.

In de 2400m2 binnenspeeltuin is nog veel meer te beleven voor kinderen vanaf 1 jaar. Van airhockey tafel tot klimwand en van elektrische- auto’s tot draaimolen. Daarnaast zijn er grote trampolines en een mega zandbak waarin de kinderen kunnen graven naar fossielen uit de prehistorie. 

Ook aan de allerjongste gasten is gedacht. Met interactieve spellen, blokken en een keukentje hebben zij ook de tijd van hun leven.

Met mooi weer kunnen de kinderen zich ook buiten vermaken met een skelterbaan, voetbalveld, luchtkussens, schommels en zandbak is er genoeg vertier voor iedereen.

Omdat ons buitenterrein volledig afgesloten kan worden, kunt u zelf ook zorgeloos genieten van dit dagje weg met uw klas.

Arrangementen

(Van maandag t/m vrijdag)

Uw dagje uit wordt helemaal compleet door middel van een arrangement. Speciaal voor groepen, vanaf 20 personen, hebben wij onderstaande arrangementen voor u samengesteld. Dit is inclusief vervoer met onze eigen bus en is van maandag t/m vrijdag te reserveren.

Kinderen:         16,95 p.p.

- Entree (incl. 2 munten)                                  - Softijs of Slush
- Onbeperkt ranja                                              - Schminken met onze clown
- Patat, 2 minisnacks en frietsaus                   - Vervoer met onze Sevink personenbus (binnen een straal van 25km)

Volwassenen: 16,95 p.p.
- Entree                                                            - Gebak
- Twee maal warme drank                               - Bord friet met frikandel of kroket
- Een maal frisdrank                                         - Vervoer met onze Sevink personenbus (binnen een straal van 25km)
Bevindt u zich buiten een straal van 25 km? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijheden.

Overige arrangementen vindt u via de volgende link door hier te klikken. Let vooral op de groepskortingen welke wij u kunnen bieden.

Voldoen deze arrangementen niet aan uw wensen, neem dan vrijblijvend contact op de mogelijkheden te bespreken.

Bus arrangement

Wilt u meer informatie aangaande het combineren van eten, spelen, beleven en vervoer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze eigen Sevink personenbus of klik hier voor meer busarrangementen.

Wandelroutes

Bij Recreatiepark Sevink Molen kunt u verschillende wandelroutes met leuke opdrachten lopen. Klik hier voor meer informatie. 

 

Reserveringsverzoek indienen

Nadat u een reservering heeft gedaan zullen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging sturen.

Required *

 

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.5
Votes: 25
Reviews: 25

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl