Sevink Avonturenpark

Sevink Avonturenpark is een multifunctionele binnenspeelhal waar kinderen niet alleen kunnen spelen. Daarnaast kunt u in Sevink Avonturenpark uitgebreid eten terwijl u kinderen lekker door kunnen spelen.

In Sevink Avonturenpark kunt u uiteraard gebruik maken van onze uitgebreide menukaart, waar naast onze ambachtelijke pannenkoeken ook tal van andere overheerlijke gerechten te vinden zijn. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om het spelen en eten te combineren doormiddel van een arrangement. Hier vindt u een overzicht van de verschillende arrangementen waar u een keuze uit kunt maken. Deze arrangementen zijn uitsluitend te nuttigen in Sevink Avonturenpark en zijn inclusief entree en munten voor de kinderen.

Eten in het avonturenpark!

Ducaten

Wat is er nu leuker dan een dagje uit afsluiten met een cadeautje voor uw kind. Bij Recreatiepark Sevink Molen kunt u ducaten sparen. Deze gouden munten zijn in te wisselen voor een leuk cadeau die de kinderen zelf kunnen uitzoeken in de ducatenkast bij de ingang van Sevink Avonturenpark.

In de zandbak van Sevink Avonturenpark liggen fossielen verstopt, mocht uw kind een fossiel vinden dan is de kans groot dat ze ook een ducaat tegenkomt. Elke ochtend verstoppen Sevi & Sevelien namelijk Ducaten in de zandbak, wees er vroeg bij om alle Ducaten te vinden.

Ook ontvangt u ducaten bij elk kindermenu, kinderpannenkoek en kinderijsje. Ook ouders kunnen meesparen voor een groter cadeau, bestelt u dan één van de speciale ducaten pannenkoeken. 

Reserveringsverzoek indienen

Nadat u een reservering heeft gedaan zullen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging sturen.

Required *

 

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.5
Votes: 25
Reviews: 25

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl