Over Sevink Avonturenpark

Sevink Avonturenpark is een jarenlange wens van de eigenaren van Recreatiepark Sevink Molen. Naast de Sevink Molen, camping en verhuur, groepsaccommodatie, strandpaviljoen en het bijbehorende pannenkoekenrestaurant vonden zij het hoog tijd worden voor leuk maar ook educatief indoor vermaak voor kinderen. Doordat Sevink Avonturenpark op gaat in de omgeving is de verrassing voor de kinderen des te groter als ze eenmaal binnen zijn.

November 2011 is deze wens daadwerkelijk in vervulling gegaan en heeft Sevink Avonturenpark haar deuren geopend. Al is het niet met het blote oog te zien, want het avonturenpark is grotendeels onder de grond gebouwd en geïntegreerd in het landschap.

Sevink Avonturenpark is een multifunctionele binnenspeeltuin waar kinderen niet alleen kunnen spelen, maar waar ook educatie een grote rol speelt. Zo is er een gigantische zandbak die gethematiseerd is als steengroeve en de kinderen naar fossielen kunnen zoeken. Tevens staat er een groot houten speelkasteel dat verwijst naar de oude Winterswijkse Havezates en nog tal van andere educatieve maar eigentijdse speelmogelijkheden. Het hele pand is rolstoel toegankelijk en enkele speelmogelijkheden zijn toegankelijk gemaakt voor minder validen. Om u en uw kinderen alvast een sfeerimpressie te geven kunnen jullie hier luisteren naar een verhaal verteld door historische figuren.

 

Eveneens hebben de meelmuizen, Sevi en Sevelien, over hun molen en Sevink Avonturenpark een gezellig lied gemaakt. Klik hier om dit gave lied te beluisteren. 

Op de begane grond van Sevink Avonturenpark is een gethematiseerd grill restaurant gevestigd waar zo’n 120 gasten kunnen genieten van een middag of avond Bourgondisch grillen. Klik hier voor meer informatie over het Bourgondisch grillen.

Reserveringsverzoek indienen

Nadat u een reservering heeft gedaan zullen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging sturen.

Required *

 

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.5
Votes: 25
Reviews: 25

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl