Entertainment

In het kader van een volledig verzorgde middag of avond werkt Recreatiepark Sevink Molen op het gebied van entertainment nauw samen met de Entertainmentkoning, een veelzijdig bedrijf op het gebied van Entertainment. Sinds 1995 organiseert de Entertainmentkoning met veel passie en enthousiasme evenementen van klein tot groot. Of het nu gaat om de jaarlijkse familiedag of een business- event, samen gaan wij er met gedrevenheid en voor de volle 100% tegenaan!

Wat dacht u van een teambuildingsdag in de prachtige omgeving van recreatiegebied het Hilgelo. Of misschien houdt u meer van een themafeest; van Hollywood helden party, Levend Ganzenbord, Amsterdamse Avond tot het Ongeorganiseerde feest. Aan het eind van de dag nog met de voetjes van de vloer? Ook dat is mogelijk onder leiding van de Party D.J.

Wilt u meer informatie over de entertainmentkoning, bekijkt u dan zijn website: www.deentertainmentkoning.nl

Voor meer informatie aangaande een volledig verzorgde middag of avond bij Recreatiepark Sevink Molen kunt u vrijblijvend informeren naar onze mogelijkheden of maak een afspraak om u te laten inspireren door onze prachtige accommodatie. 

Schoolreisje bij Sevink Molen

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.5
Votes: 25
Reviews: 25

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl