Trouwen

Trouwen in Winterswijk? Bij Recreatiepark Sevink Molen natuurlijk!

Wat dacht u van trouwen onder de wieken van een molen? Of misschien gaat uw voorkeur uit naar trouwen op het strand, in Sevink Avonturenpark of liever op ons terras.

Trouwen bij Recreatiepark Sevink Molen staat garant voor een onvergetelijke dag! Uw trouwdag is een van de mooiste dagen van uw leven.  Zo’n bijzondere dag moet uiteraard gevierd worden op een unieke locatie met alles erop en eraan. We kunnen aan (bijna) al uw wensen voldoen.

Recreatiepark Sevink Molen is een schitterende trouwlocatie in Winterswijk, waar gastronomie en ambiance op hoog niveau samenkomen. U trouwt niet zomaar iemand, dus vanzelfsprekend ook niet zomaar ergens.

Deze trouwlocatie bevindt zich in het coulisselandschap van Winterswijk, een stukje natuurschoon waaraan het etiket Poort van het Nationaal landschap is geplaatst. Tevens zijn wij officieel benoemd tot Huis der Gemeente, dit houdt in dat er zowel binnen als buiten getrouwd mag worden.

Door de diversiteit van de verschillende ruimtes is er een passende ruimte voor iedere gelegenheid, zowel voor kleine als grote gezelschappen. Tijdens een persoonlijk gesprek zorgen wij samen voor een onvergetelijke dag voor een passend budget. 

Ook voor het vermaken van uw gasten helpen wij u graag. Recreatiepark Sevink Molen werkt nauw samen met De Entertainment Koning, welke voor elk feest het juiste concept op maat kan bieden. Meer informatie over de Entertainment Koning vindt u op www.deentertainmentkoning.nl

Zeg “ja” tegen trouwen bij Recreatiepark Sevink Molen!

Reserveringsverzoek indienen

Nadat u een reservering heeft gedaan zullen wij u zo spoedig mogelijk een bevestiging sturen.

Required *

 

Over Sevink Molen

Recreatiepark Sevink Molen (in de volksmond Sevink Mölle) ligt direct aan de oever van recreatieplas Het Hilgelo in Winterswijk en bezit o.a. een avonturenpark, gezellige familiecamping, bourgondisch-grill restaurantsfeervol pannenkoekenhuis en diverse groepsaccommodaties.

Recreatiepark Sevink Molen
Average Rating: 4.5
Votes: 25
Reviews: 25

Openingstijden

Wij zijn zeven dagen per week geopend:

Maandag t/m donderdag:
10:00 - 19:00
Vrijdag t/m zondag:
10:00 - 21:00

Tijdens de vakantiedagen zijn wij elke dag open tot 21:00!

Neem contact op

Recreatiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-513229
E: info@sevinkmolen.nl

Camping Sevink Molen
7104 AA Winterswijk-Meddo
T: 0543-551225
E: camping@sevinkmolen.nl